Tänk vad livet kan ändras...

Nu är dom 2 år mina små "föl".

Jag läste ett inlägg här om hur jag ville att dom skulle satsas på... Att Frillis skulle ridas in och avelsvisas och att Rina skulle ridas in av proffs. Att Frillis skulle avlas massa på.

Nu har jag ändrat mig.

Frillis är jag inte säker på att hon ens kan bli ridhäst. Hon körs dock och kommer fortsätta så tills jag inte ser att hon hakar längre (numera hakar hon bara i tung lera. Hon äter dock tiamin ännu...). Jag har fortfarande många spännande hingstar på förslag till henne men om jag ska avla på henne så kommer jag bara avla åt mig själv (om nu hennes första eventuella föl inte får upphakningar förstås. Då blir det bara ett). T.ex Reimar från Vendel (hade helst velat ha Grásteinn frá Grafarkoti men han är valack nu. Reimar är hans halvbror. Vill ha fler som ser ut som Gjafar), Tjaldur fra Skullerup och fortfarande Ask från Gullunge.

Rina kommer jag rida in själv. Hon är så känslig men har blivit så trygg med oss så jag gissar att det förstörs om hon skickas iväg på inridning... Så jag får väl rida till henne inför ridlärare eller nåt senare ^^ Rina har jag oxå hittat hingst till; Zafferano <3 Och en liten frieser hade varit coolt på Rina.

12 sep 2019

Välkommen

Välkommen till www.langumetolthastar.n.nu

Ett försök till en slags BLOGG :p

MÅNADENS TISTEL går till: mig själv

MÅNADENS ROS går till: Diesel som räddade mig från en flygtur genom att stoppa pojkarna när dom stack när vi red!

Nyhetsbrev

*Frillis är inkörd! :D

*måste skaffa en transport med snedställd ståplats och fronturlastning... Vinden hoppar över bommen om han inte får stå med näsan bak åt höger och rumpan fram mot vänster och Diesel tycker det är läskigt att backa ut...

*russet Veiv är nästan inkörd


(Lämna tom)

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)